Recent Posts

Friday, November 6, 2009

Urusan Pasport Selesai

Datuk Najib
First time Mikael "bertentang mata" dengan PM 1Malaysia

Buffet
Buffet soup and bread. Vegetable soup kat kedai ni sangatlah sedap.

Mama&Mikael Fazer
Giliran mama and Mikael posing





15 comments:

ain said...

alahai baby bear tuuuu!!!! geraammmm!!!!

Watierman said...

Kesiannya Cucu Tok Mama....ngantuk & tido sepanjang jalan!!! Syukurlah semuanya dah selesai!!

Lady of Leisure said...

betullll...
geramnya tgk mikael pakai baju baby bear niii....
arghhhhhh...
terlalu comel...

MrMrsFaiz said...

Kak Ain,
Baju bear je lah dua tiga hari ni. Sejuk kat sini. Maybe last jalan-jalan sebab H1N1 makin merebak. Hari ni stay di rumah kawan saja.

MrMrsFaiz said...

Tok Mama,

Cucu Tok Mama asyik stay up all night long sebab tu siang kerja dia lena je.

MrMrsFaiz said...

Lady,semalam masa asyik meronda (sebab belum tau pasal H1N1) kami ada beli juga some new clothes untuk Mikael. Nak beli banyak-banyak tak mampu sebab matawang Euro mahal.

LOVE said...

Good to know everything is settled. ;)

Hahaha, BB Mikael bertentangan mata ngan PM yer??? Tergelak Love!

Mcm2 la BB Mikael nih, kecik2 dah famous! :) Lagi2 ngan Baju Teddy dia...;)

Haa, Mummy n Daddy suka kacau BB masa dia tidur, pasal tulah he dun let u all to sleep too. :)

Azmiezas said...

Cutenya baju bear tu..sama macam si pemakainya..

MrMrsFaiz said...

Thanks Love. Opps hepi birthday to you from three of us. Nanti hubby balik bolehlah celebrate sama-sama birthday love, ashika dan rishie. :)

MrMrsFaiz said...

Terima kasih azmiezas. baby memang cute kan. kalau boleh kami selalu nak cubit pipi teddy mikael ni.

CikMin said...

uikksss...ijan..apa yg kuar dari mulut tiut mikael tu?air liur basi eh....mesti mangi...chumei..chumei...

Ernie said...

ijan, kerje si kecik ni tidur je yer...

lala said...

sangat comel baju baby tu! nak cium baby! :P
lawa la gambar, guna camera apa? (:
btw, dah survery harga 50mm tu?

fauzuskamaruddin said...

wahhhhhhhhhhhhhh comelnyeeeeeeeeeeeeee klu la malaysia sejuk irfan pon bole pakai ni klu pakai sure berwap-wap dalam....ish comel btul la :)

ad|nda said...

cutenyerr outfit Mikael.... bear!~

Post a Comment